Në pritje të një fëmije? Hidhini një sy Kompleteve të Kursimit të Bimbostore - Mixità

Bimbostore09/08/2020Në pritje të një fëmije? Hidhini një sy Kompleteve të Kursimit të Bimbostore

SHARE

Përgatitja për ardhjen në jetë të një fëmije veçanërisht nëse për herë të parë përveç gëzimit të madh mund të na krijojë momente të vogla frike dhe pasigurie, në mendjen tonë mund te lindin shumë mendime:

A do të jemi në gjendje të jemi prindër të mirë? A do të jemi në gjendje ta ushqejmë, ta veshim, ta shëtisim vërdallë me lehtësi? A do të jemi në gjendje të organizohemi mirë dhe të gjejmë dhe të marrim gjithçka që i duhet një fëmije para lindjes?

Dhe gjithashtu…

Ku mund të gjejmë gjithçka që na nevojitet për një foshnjë të porsalindur dhe të kursejmë kohë? Ku mund të gjejme produkte cilësore, duke dashur më të mirën për fëmijën tonë? Dhe, gjithashtu, gjë shumë e rëndësishme në kohën në të cilën ndodhemi, ku mund të gjejmë një vend që na ben të  kursejmë duke qënë se produktet për fëmijë janë të shtrenjta?

Për të gjitha këto pyetje përgjigjja është Bimbostore, një zinxhir dyqanesh në të gjithë Italinë me produkte cilësore për fëmijërinë. Falë Kompleteve të Kursimit 2020 përveç cilësisë na ofron edhe shumë zgjedhje dhe komoditet. Bimbostore propozon 4 oferta të ndryshme për të përmbushur të gjitha nevojat tuaja, 4 lloje kompletesh me emra simpatik të gjitha super të dobishme.

Komplet Pulcino: 599 euro, kurseni 159 euro

– Karrige e lartë Stay Hungry dhe Vaskë për larje so Fly e markës Giordani

– Trio Easy Club e markës Giordani

– Next2me Air + Set Jorgani 4 copa (Jorgan, Mbulesë Jorgani, Këllëf Jastëku, Çarcaf me kënde) e markës Chicco

Komplet Coniglietto: 899 euro, kurseni 194 euro

– Karrige e lartë Stay Hungry dhe Vaskë për larje so Fly e markës Giordani + Kosh për Pelena e markës Pee Poo + Trio Love Up India Ink e markës Chicco + Krevat i vogël Alice me dyshek  me tegela 125×62 me ulëse për kokën e krevatit e markës Giordani + një muaj pelena falas e markës Pee Poo

Komplet Leoncino: 1199 euro kurseni 407 euro

– Karrige e lartë Meal O’Clock e markës Giordani + Shezllon për fëmijë Rocker Safari Blast e markës Bright Starts + Trio Book 51 Elite Luxe Ecru e markës Peg-Perego (zbritje prej 10 eurosh për pajisjen anti braktisje Memo Pad) + Krevat dhe Vaskë për larje Sweet Bear e markës Italbaby + Set Jorgani 4 copa  (Jorgan, Mbulesë Jorgani, Amortizator për goditjet, Këllëf Jastëku) me vlerë prej 69,99 eurosh e markës Mawi + një muaj pelena falas e markës Pee Poo

Komplet Elefantino: 1499 euro kurseni 447 euro

– Karrige e lartë Polly Magic e markës Chicco + Next2Me Air e markës Chicco + Trio Aptica e markës  Inglesina (zbritje prej 10 eurosh për pajisjen anti braktisje Ally Pad) + Krevat dhe Vaskë për larje Sweet Bear e markës Italbaby + Set Jorgani 4 copa  (Jorgan, Mbulesë Jorgani, Amortizator për goditjet, Këllëf Jastëku) me vlerë prej 69,99 eurosh e markës Mawi + dyshekë me tegela 125×62 e markës Giordani + një muaj pelena falas e markës Pee Poo

 

Tek Bimbostore gjithçka është më e lehtë, mund ti thoni lamtumirë momenteve të vogla të dyshimit, frikës dhe pasigurisë dhe të shndërroni aktin e blerjes së produkteve për fëmijën tuaj që po vjen në jetë në një përvojë të këndshme dhe të paharrueshme.

 

 

SPONSORED CONTENT


Con 97 negozi in Italia, Bimbostore è la catena di negozi specializzati che a partire dal 2011 si è affermata nella vendita di prodotti per l’infanzia. L’ampio assortimento, concentrato su articoli per bambini da 0 a 4 anni (pannolini, alimentari, abbigliamento, puericultura, cosmesi), è orientato alla convenienza e sostenuto da continue attività promozionali. E’ un vero e proprio supermercato dell’infanzia, caratterizzato da semplicità, funzionalità, competenza. Da Bimbostore TUTTO E’ PIU’ FACILE!